Laajakaistayhteyksiä vuodesta 2001

SuomiCom on vakavarainen AAA-luottoluokituksen omaava laajakaistaoperaattori, jonka toimintaan voit luottaa. Menestyksessämme on mukana Suomen johtavia ICT-alan palvelutarjoajia, jotka toimivat myös SuomiComin jälleenmyyjinä. Tavoitteenamme on kasvaa myös jatkossa laadukkaiden yritysliittymien toimittajana. Nyt etsimme joukkoomme tinkimättömän ammattitaidon omaavia kumppaneita, jotka jakavat samat uskomukset ja arvot, kuin SuomiCom, tuottaen aitoa lisäarvoa asiakkaillemme.

Reilu ja arvostettu yhteistyökumppani

SuomiCom-yritysliittymien jälleenmyyntisopimus tarjoaa selkeän ja reilun yhteistyömallin, jossa jälleenmyyjän ansaintalogiikka on taattu. SuomiComin tärkeimpiin arvoihin kuuluu asiakkaan kunnioittaminen ja ketteryytemme takaa tinkimättömän palvelulupauksen, jossa asiakas on kuningas.

Hyvää on helppo myydä

SuomiComin yritysliittymien myynti on helppoa, sillä liittymämme ovat tunnetusti laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Haastavissakin tilanteissa jälleenmyyjiemme tukena on SuomiComin asiantuntijat alusta loppuun ja heidät tavoittaa aina vaivattomasti.

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Tee jälleenmyyntisopimus jo tänään ja aloita menestyminen. Täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä.