Konesali

Laitetila palvelimillesi

Käyttämämme konesalit sijaitsevat järeiden varmennettujen tietoliikenneyhteyksien päässä. Laitetilat täyttävät Viestintäviraston vaatimukset erittäin tärkeille tiloille. Tilat ovat varustettu kulunvalvonnalla, tallentavalla videovalvonnalla, kaasusammutuksella, vikasietoisella jäähdytysjärjestelmällä ja varavoimakoneella ja UPS-varavirtajärjestelmillä.

SuomiComin konesalipalvelu sopii asiakkaille, jotka vaativat laitetilalta enemmän kuin mitä tavallinen toimistoympäristö tarjoaa ja haluavat vastata palvelimien toiminnasta sekä ylläpidosta itse. Tarjoamme myös palvelinten ylläpitoa ja voimme toimia etäkätenä vikatilanteissa.

SuomiCom konesalipalvelu tarjoaa käyttöösi kustannustehokkaan, kilpailukykyisesti hinnoitellun, turvallisen ja toimintavarman sijoituspaikan palvelimillesi, joten investointi omaan palvelinsaliin on tarpeeton. Voit vuokrata käyttöösi laitepaikan tai vaikka koko laitekaapin. Kulku tilaan onnistuu vaivattomasti omalla avaimella 24/7 periaatteella tai saatettuna SuomiComin edustajan kanssa. Saat meiltä yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun konesalitarpeeseesi.

Käynti laitetiloissa

Käynnit konesalissa on varattava 48 tuntia aikaisemmin. Laitteiden vikatilanteisiin liittyvissä pikatilauksena tehtävistä käynneistä perimme +49 € lisämaksun.

Kerran kuukaudessa toteutuvat ilmaiset käynnit konesalissa on myös varattava 48 tuntia aikaisemmin. Ilmaisen saatetun käynnin kesto on enintään 1 tunti, jos käynti kestää pidempään, tunnin ylittävältä ajalta veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Ilmainen käynti on myös pidettävä arkisin klo 08 – 16.

Kuvat

Konesali
Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hinnan laitetilalle, kun ilmoitat meille sijoitettavien laitteden vaatimukset ja edellytykset.

Laitetilan hinta määräytyy näistä:
• Sähkönkäyttö (kW/h)
• Yhteyden nopeus (Mbps)
• Laitteiden määrä (Units)
• IP-osoitteiden määrä (IPv4/IPv6)

Pyydä tarjous

YHTEYSTIEDOT

Myynti

09 – 4342 1702
yritysmyynti@suomicom.fi
arkisin 8:00 – 16:00

Asiakaspalvelu

09 – 4342 1700
info@suomicom.fi
arkisin 8:00 – 18:00

Helpdesk

044 – 700 8000
helpdesk@suomicom.fi
arkisin 8:00 – 18:00