Suomi Communications Oy on vuonna 2001 perustettu internet-palveluntarjoaja. SuomiCom tuottaa korkealaatuisia verkkoratkaisuja ja tietoliikennepalveluja yrityksille että yhteisöille pääkaupunkiseudulla sekä muissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Palveluihimme kuuluvat verkkojen suunnittelu, - rakentaminen, - valvonta, - operointi ja ylläpito, konsultointi, tiedonsiirtokapasiteetin vuokraus sekä konesalipalvelut.

Luotettava toimija

Palveluidemme perustana ovat ammattitaitoinen henkilöstö ja suurimmat kaupungit yhdistävä moderni tietoliikenneverkko. Palveluksessamme on toistakymmentä tietoliikenteen huippuasiantuntijaa Espoon Leppävaaran toimipisteessämme. Pidämme nettiyhteyksien luotettavuutta, asiakaspalvelun joustavuutta sekä henkilökunnan ammattitaitoa erityisen tärkeinä arvoina asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi.

Kotimainen ja vakavarainen

SuomiCom on kotimainen yksityisomisteinen tietoliikennealan toimija, joka operaattoripalveluiden lisäksi pystyy toimittamaan asiakkailleen kokonaisratkaisun konsultoinnista toteutettavaan tarvemäärittelyyn ja palvelun valvontaan sekä ylläpitoon. SuomiCom saavutti Suomen vahvimmat Platina -sertifikaatin syksyllä 2014, mikä todistaa, että luottoluokituksemme on pysynyt AAA-luokassa useita vuosia. Omavaraisuutemme on noin 90%, joten toimintamme on vakaalla pohjalla.

Missio

SuomiCom on joustava yhteistyökumppani, joka toimittaa edistyksellisiä tietoliikenneratkaisuja suomalaiselle yhteiskunnalle.

Visio

Visiomme on olla valtakunnan laadukkain yritystietoliikennepalvelujen tarjoaja.

Luotettavuus

Luotettavat tietoliikenneratkaisut perustuvat useiden vuosien kokemukseen.

Yhteistyö

Tekemällä ja oppimalla yhdessä asiakkaidemme kanssa ylitämme odotukset.

Rohkeus

Intohimo uuden oppimiseen, uudistumiseen ja edistykselliset ratkaisut perustuvat rohkeuteen ajatella itsenäisesti.

Asiakastyytyväisyys

Korkea asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus ovat seuraus antamiemme lupauksien pitämisestä.