SuomiCom Taloyhtiölaajakaista on taloyhtiön yhteinen ratkaisu, jossa kaikki huoneistot kytketään SuomiComin valokuituverkkoon. Toteutus on edullisin ja helppo tapa hankkia nettiyhteys taloyhtiöön.

Yhtiövastikkeellinen nettiyhteys taloyhtiöön

SuomiCom Taloverkko on taloyhtiön yhteiskäyttöön räätälöity laajakaistapalvelu. Laajakaistayhteys maksu sisällytetään taloyhtiön vastikkeeseen, jolloin se on reilusti tavanomaisia laajakaistaliittymiä edullisempi. Taloyhtiönetti liittymän tyypillinen huoneistokohtainen nopeus on 100 Mbit/s ja nopeampiakin yhteyksiä saa tilattua. Talon runkoyhteys toteutetaan yleensä 1 Gbit/s kuituyhteydellä tai vaihtoehtoisesti 10 Gbit/s kuidulla isomman taloyhtiön ollessa kyseessä. Runkoyhteys valitaan taloyhtiön koon ja taloyhtiössä käytettävän sisäverkkotekniikan mukaan. Huoneistokohtaiset liittymät voidaan toteuttaa kuidulla, VDSL2- tai Ethernet -tekniikalla riippuen huoneistoihin nousevista kaapeleista.

Mikäli kiinteistöön ei tule valmista kuitua, niin pystymme useassa tapauksessa liittämään talon SuomiComin valokuituverkkoon. Kiinteistökuitu palvelulla talo liitetään lähimpään SuomiComin kuitupisteeseen.

SuomiCom on rakentanut taloyhtiöverkkoja vuodesta 2001 lähtien. Oma verkomme takaa uusimpien ja nopeimpien tekniikoiden käytön talon runkoyhteydessä sekä joustavan yhteistyön taloyhtiön kanssa ilman turhia ulkopuolisia operaattorivälikäsiä. Palvelulupauksemme on markkinoiden paras ja tyypillisesti viat korjataan jo saman päivän aikana.

Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous SuomiCom taloyhtiölaajakaistasta!


Pyydä tarjous
YRITYSMYYNTI (09) 4342 1702

Soita ja kysy lisätietoa runkoyhteyksistä taloyhtiöille. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla napilla.