SuomiCom Pro-yrityslaajakaista on luotettava, nopea ja kustannustehokas ratkaisu, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön toimiston perustarpeista aina järeisiin palvelinsaliyhteyksiin asti. Yhteydet voidaan toteuttaa monessa eri nopeusluokassa ja eri tekniikoilla verkon olosuhteiden ja saatavuuden mukaan. Oma laajakaistaverkkomme on jo erittäin kattava ja lisää rakennetaan jatkuvasti.

INTERNET-YHTEYDET VALOKUIDULLA 10 Mbps - 10 Gbps
Pro-Valokuitu 10/10 Mbps Pro-Valokuitu 20/20 Mbps Pro-Valokuitu 50/50 Mbps Pro-Valokuitu 100/100 Mbps
Pro-Valokuitu 200/200 Mbps Pro-Valokuitu 500/500 Mbps Pro-Valokuitu 1/1 Gbps Pro-Valokuitu 10/10 Gbps

Valokuitu on huippunopea ja luotettava tapa yhdistää yrityksesi globaaliin Internetiin. Valokuidun suosio on jatkuvassa kasvussa ja saatavuus paranee koko ajan. Valokuituyhteys antaa lähes rajattomat mahdollisuudet Internetin monipuolisten sovellusten ja palveluiden käyttämiseksi. Mikäli myöhemmin tarvitset nopeamman liittymän, on nopeuden päivitys valokuituyhteydessä helppoa.

MUUT INTERNET-YHTEYDET 2 Mbps - 100 Mbps
Pro-SHDSL 2 / 2 Mbps Pro-VDSL2 20 / 5 Mbps Pro-ADSL2+ 8 / 1Mbps Pro-ADSL2+ G.Bond 10 / 4 Mbps
Pro-SHDSL 5 / 5 Mbps Pro-VDSL2 50 / 20 Mbps Pro-ADSL2+ 20 / 2 Mbps Pro-ADSL2+ G.Bond 20 / 4 Mbps
Pro-SHDSL 10 / 10 Mbps Pro-VDSL2 100 / 50 Mbps

  Pro-ADSL2+ G.Bond 40 / 4 Mbps
Pro-SHDSL 20 / 20 Mbps      
Pro-SHDSL 40 / 40 Mbps      
Pro-SHDSL 80 / 80 Mbps      
Pro-SHDSL 100/100 Mbps

     

Jos valokuitua ei ole saatavilla toimitamme yhteydet kuparikaapeleissa useilla eri xDSL-tekniikoilla. Nykyaikaiset pilvipalvelut vaativat liittymältä vieläkin enemmän ja tällöin suosittelemme symmetristä SHDSL-liittymää. Monikuparitekniikalla voidaan toteuttaa parhaimmillaan jopa 100/100M liittymänopeus verkon olosuhteista riippuen.

Perinteinen ADSL-tekniikka mahdollistaa 20/2M nopeuden ja yhteys riittää tavalliseen toimistokäyttöön mainiosti. Uudemmalla G.bond -tekniikalla yhdistetään kaksi ADSL-liittymää yhdeksi nopeaksi 40/4M yhteydeksi, mikä täyttää hieman vaativammat vaatimukset internet-liittymälle. VDSL2-yhteydellä voidaan saavuttaa jopa 100M nopeus.


Varmat internet-yhteydet yrityksille

SuomiCom Yrityslaajakaista on luotettava ja nopea laajakaistayhteys yritykselle. Asiakaspalvelumme on ruuhkaton, ja sieltä tavoitat joustavia ja selkeään viestintään kykeneviä tietoliikenteen ammattilaisia. Tavoitteenamme on aina toimivan internet liittymän lisäksi tyytyväinen asiakas.

Yrittäjä, Hei!

Entä jos internet-yhteys katkeaa? Meillä SuomiComilla on tarjolla Varayhteys, jonka avulla yrityksesi toiminta pysyy ennallaan jos pääyhteys vikaantuu!

Lisäpalvelut yhteyksille

IP-osoitteet

Yritysliittymään kuuluu vakiona kiinteä julkinen IPv4-osoite. Lisäpalveluna on saatavilla isompia IPv4-verkkoja, sekä myös IPv6-verkkoja.

Varayhteys

SuomiCom toimittaa monipuoliset varayhteydet sekä kiinteällä yhteydellä että langattomasti.

Lue lisää!

SLA

Laajakaistayhteyksiimme sisältyy palvelutasosopimus (SLA). Tarpeen vaatiessa tarjoamme myös laajennettua palvelusopimusta.

Palomuuri

SuomiCom virtuaalipalomuuri on yritysasiakkaillemme tarkoitettu palomuuripalvelu, jonka avulla asiakas suojaa verkkonsa ei-toivotuilta yhteyksiltä. Palvelu tarjoaa ratkaisun tietoverkon ensimmäisen tason suojaukseen ja skaalautuu joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan.

Lue lisää!

WLAN-verkko

SuomiComilta saat monipuoliset WLAN-ratkaisut yrityksille. Palvelumme kattaa toimivan WLAN-verkon toteutuksen aina suunnittelusta asennuksiin
ja mittauksiin.

Lue lisää!

Laitetila

SuomiComin konesalipalvelu sopii asiakkaille, jotka vaativat laitetilalta enemmän kuin mitä tavallinen toimistoympäristö tarjoaa ja haluavat vastata palvelimien toiminnasta sekä ylläpidosta itse. Tarjoamme myös palvelinten ylläpitoa ja voimme toimia etäkätenä vikatilanteissa.

Lue lisää!

YRITYSMYYNTI (09) 4342 1702

Soita ja kysy lisätietoa yrityslaajakaistasta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla napilla.