Varmista liiketoimintasi jatkuvuus

Onko tietoliikenneyhteyden toimivuus tärkeää yrityksesi toiminnan kannalta? Jos vastasit kyllä, niin yrityksesi yhteydet kannattaa kahdentaa SuomiComin varayhteyspalvelulla. Tarjoamme varsinaisen varayhteyden lisäksi suunnittelu- ja konsultaatiopalvelua, eli voimme selvittää minkälainen varayhteys on juuri sinun yrityksellesi sopivin. Tarvittaessa selvitämme pääyhteyden kaapelireitit ja toteutamme varayhteyden eri reittiä pitkin. Tarjolla on myös langattomia varayhteysvaihtoehtoja tukemaan kiinteän verkon pääyhteyttä.

Varayhteysvaihtoehdot

Tarjoamme mm. seuraavia varayhteysvaihtoehtoja:

-Kahdennettu kiinteä yhteys. Esim. kuituyhteys varmennetaan xDSL-yhteydellä
-Kiinteä yhteys varmennetaan langattomalla yhteydellä
-Asiakkaalle hankitaan oma IP-verkko ja toteutetaan kahden operaattorin varayhteyspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia mm. seuraavissa asioissa:

-Varayhteystarpeiden kartoittaminen
-Kaapelireittien tutkiminen varayhteysvaihtoehtojen kartoittamiseksi
-Oman IP-verkon hankkiminen asiakkaalle
-Asiakkaan oman verkon BGP-reitityksen konfigurointi ja reitittimen ylläpito

kartta

Vuosien kokemuksella

SuomiComilla on vuosien kokemus varayhteyksien toteuttamisesta ja konsultaatiosta. Olemme mm. avustaneet asiakkaitamme hankkimaan oman IP-verkon ja toteuttaneet useamman operaattorin varayhteyspalveluja, joissa yhden operaattorin vikatilanne ei häiritse asiakkaidemme palveluita lainkaan. Aiemmin toimitimme varayhteyksiä WiMAX-tekniikalla ja nykyisin niitä tehdään LTE-tekniikalla.

Varayhteyspalvelu on saatavissa kaikkiin SuomiComin yritysliittymiin lisäpalveluna. Turvaa yrityksesi internet-yhteydet ja tilaa varayhteys jo tänään!

YRITYSMYYNTI (09) 4342 1702

Soita ja kysy lisätietoa varayhteydestä. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla napilla.