Verkkotunnuksen ylläpito ja hallinta

SuomiCom tarjoaa ylläpidon ja nimipalvelun yrityksesi verkkotunnukselle. Rekisteröimme puolestasi yleisimmät .fi, .com, .net, .org, .info, .biz, .eu -verkkotunnuspäätteet sekä myös harvinaisemmat päätteet. Verkkotunnuksien uusimisesta ja rekistöinnistä veloitamme vain rekisterinpitäjän veloittamat maksut.

Verkkotunnus vaatii toimiakseen DNS-nimipalvelun. Verkkotunnuksen voi toiselta palveluntarjoajalta siirtää meille välittäjän vaihtoavaimen avulla. Verkkotunnuksen tietueiden hallinta ja muokkaus onnistuu kätevästi hallintapaneelin avulla.

SuomiComin nimipalvelimet ovat hajautettu fyysisesti eri kohteisiin, joista yksi palvelin sijaitsee muualla euroopassa, lisätäksemme palvelun vikasietoisuutta.

Roskapostisuodatus

SuomiCom tarjoaa myös verkkotunnuksille roskapostisuodatusta. Verkkotunnuksen sähköpostiviestit skannataan roskapostista, jonka jälkeen viestit ohjataan asiakkaan määrittelemälle sähköpostipalvelimelle (relay). Myös mikäli asiakkaan sähköpostipalvelin vikaantuu, jäävät viestit jonoon SuomiComin palvelimelle odottamaan toimitusta.

YRITYSMYYNTI (09) 4342 1702

Soita ja kysy lisätietoa verkkotunnuksista. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla napilla.