SuomiCom tarjoaa valvontapalvelua erilaisille järjestelmille ja tietoliikenneverkoille ja -toteutuksille. Verkonvalvonnan avulla näet helposti verkkosi palveluiden tilan, käytettävyyden ja liikennemäärät.

Tilannekuva verkostasi

SuomiComin verkonvalvonta tarjoaa valvontapalvelua erilaisille järjestelmille ja tietoliikenneverkoille ja -toteutuksille. Palvelu on käytettävissänne 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Verkonvalvonnan avulla näet mm. verkkosi palveluiden tilan, käytettävyyden ja liikennemäärät.

Tiedä mitä verkossasi tapahtuu

Toimiva verkko on yritykselle ensiarvoisen tärkeä, joten vikojen hallintaa pidämme yhtenä tärkeimmistä osa-alueista. Nopeat toimenpiteet vikatilanteissa vähentävät palveluiden käyttökatkoksia ja turvaavat eri palveluiden saatavuuden.

kartta

Valvontamme ei kerro pelkästään, että verkossa on häiriö vaan sen avulla pystyt paikallistamaan vian ja tällöin turhaa aikaa ei kulu arvailuun.

Miksi SuomiCom verkonvalvonta?

Työkalu verkonvalvontaan

Edullinen ratkaisu

Reaaliaikainen

Verkkovikojen nopea paikallistaminen

Nopea ja helppo käyttöinen

Valvontapalvelumme ominaisuudet

CPU:n ja muistien kuormitukset

Levytilan seuranta

Tietokantojen valvonta

Automaattiset hälytykset

Verkkoliikenteen seuranta ja analysointi

Palvelunestohyökkäyksien monitorointi ja suodattaminen

SuomiComin verkonvalvonta tarjoaa myös erikseen lisäpalveluna palvelunestohyökkäyksien monitorointia asiakkaille. Työkalun avulla saa selville hyökkäyksien liikennemäärät ja sen avulla voidaan niitä myös suodattaa.


Andrisoft

YRITYSMYYNTI (09) 4342 1702

Soita ja kysy lisätietoa verkonvalvonnasta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla napilla.