Tietoa yrityksestä​

Suomi Communications Oy, eli SuomiCom on vuonna 2001 perustettu suomalainen internet-palveluntarjoaja. SuomiComin palvelutarjonta koostuu Internet-yhteyksistä, yritysverkoista, IP-transit-palvelusta sekä kaikista tietoliikenteeseen kuuluvista oheispalveluista. SuomiCom palvelee pääsääntöisesti kolmea asiakassegmenttiä: yritykset, operaattorit ja yhteisöt. SuomiCom on kokonaan suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys.
Yhtiö on erikoistunut toimittamaan suuren kapasiteetin kuituliittymiä yrityksille ja taloyhtiöille. SuomiCom toimittaa valokuitu internetyhteyksiä ja yritysverkkoja valtakunnallisesti sekä sivutoimipisteyhteyksiä muihin maihin. SuomiCom on saanut erityistä kiitosta ruuhkattomasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustaan.

SuomiComin verkko

SuomiComin valokuituverkko on rakennettu toteuttamaan ja tyydyttämään yritysten tarpeet. SuomiComin runkoverkon solmupisteet sijaitsevat FICIX-yhdysliikennepisteiden solmukohdissa ja tarjoavat erityisen alhaisen latenssin laajakaistayhteyksiin. Yksinomaan pääkaupunkiseudulla SuomiComilla on 75 tietoliikennekeskusta ja kaksi palvelinkeskusta.
SuomiCom on jäsenenä suomalaisissa yhdysliikennepisteissä, kuten FICIX:ssä ja TREX Tampere Region Exchange Oy:ssä sekä maailman suurimpiin yhdysliikennepisteisiin kuuluvassa AMS-IX:ssä.
Pikalinkit
Kaikki avoinna olevat tehtävämme ovat nähtävillä verkkosivuillamme.
OTA YHTEYTTÄ